Zvezda krenula pobedom u Kopru

Izvor: B92, 21.Jan.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda krenula pobedom u Kopru

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su slovenačkog drugoligaša Tolmin sa 3:0 (1:0), u prvoj proveri na zimskim pripremama u Kopru.

Vodeći gol u 30. minutu postuigao je Aleksandar Katai, a trijumf je u nastavku overio mladi Marko Grujić (66’ i 85’).

Narednu proveru crveno-beli će imati za tri dana protiv još jednog slovenačkog drugoligaša – Ankarana.

U sastavu Zvezde debitovao je Džošua Parker koji je bio asistent kod trećeg gola, a debitovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i povratnik Aleksandar Luković.

Crvena zvezda: Kahriman, Luković, Stojanović, Pavićević, Anđelković, Savićević, Cvetković, Katai, Jović, Kovačević, Gavrić. Drugo poluvreme: Trkulja, Antić, Jovanović, Mbođ, Planić, Grujić, Ristić, Avramovski, Lazović i Parker.

.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grujićevi golovi i asistencija Parkera: Zvezda pobedom otpočela pripreme

Izvor: Blic, 21.Jan.2015

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u svom prvom ovogodišnjem kontrolnom meču slovenačkog trećeligaša Tolmin sa 3:0 (1:0)...Sa Aleksandrom Lukovićem kao kapitenom, ekipa trenera Nenada Lalatovića ušla je u meč sa startnom postavom Kahriman, Luković, Anđelković, Pavićević, Cvetković, u...

Nastavak na Blic...

Zvezda krenula pobedom na pripremama u Sloveniji!

Izvor: Press, 21.Jan.2015

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas ekipu slovenačkog drugoligaša Tolmina sa 3:0, u prvoj kontrolnoj utakmici tokom priprema u Sloveniji za nastavak sezone. . Strelci su bili Katai u 30. i Grujić u 66. i 85. minutu...U...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.