Zvezda krenula pobedom, Mihajlović strelac

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda krenula pobedom, Mihajlović strelac

Krka – Crvena zvezda 0:1 (0:0)
Strelac: Stefan Mihajlović u 64. minutu.
Stadion: „Portoval“ u Novom mestu. Gledalaca: 200. Sudija: Dobruž (Ljubljana).
KRKA: Obradovič, Mojstrovič, Vučkić, Cvijanović, Dežmar, Mbongo, Novosel, Volarič, Ibeši, Maroševič, Košnik.
CRVENA ZVEZDA: Kirovski, Lazić, Krneta, Milijaš, Mirić, Đuričković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Mladenović, Mihajlović, Marinković, Stojković, Mudrinski. Rezerve: Trkulja, Nenadić, Đorđević, Ahčin, Čikić, Grujić, Jovanović, Živković i Travančić.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Crvena zvezda je pobedila Krku sa 1:0 u prvom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji.
Igrač odluke je bio Stefan Mihajlović koji je postigao gol u 65. minutu. On je uspešno realizovao centaršut Nemanje Ahčina.
Na ovoj utakmici za Crvenu zvezdu nije igralo nekoliko bitnih igrača, koji su zbog skorašnjih obaveza sa reprezentacijom radili prethodnih dana na oporavku.
Crvena zvezda je odigrala dobru utakmicu protiv slovenačkog prvoligaša. Na ovom meču trener Bratislav Živković ukazao je priliku svim igračima na koje je mogao da računa. Novi šef stručnog štaba Slaviša Stojanović posmatrao je meč sa tribina.
Zahvalio bih se domaćinu na gostoprimstvu i dočeku koji su nam priredili, kao i igračima Krke na igri i ponašanju na terenu. Odlučili smo da za prvi meč izvedemo kombinovani sastav. I pored toga odigrali smo kvalitetnu utakmicu, i posebno bih istakao momke iz naše omladinske škole. Verujem i očekujem da će okretanje i pružanje šanse našoj deci biti smernica za oporavak dalji razvoj kluba – istakao je Živković posle pobede njegovih izabranika u prvoj proveri na pripremama u Sloveniji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.