Zvezda krenula desetkom! Fibel se najavio makazicama, dao ga i Parker, Katai se lepo odmorio i oran je

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda krenula desetkom! Fibel se najavio makazicama, dao ga i Parker, Katai se lepo odmorio i oran je

Crveno-beli u prvom pripremnom meču za novu sezonu imali lakši trening na gostovanju Hajduku iz Beške

Prvi meč u novoj sezoni je bio igrarija za fudbalere Crvene zvezde. Srpski šampion je pripreme započeo ubedljivom pobedom u prijateljskoj utakmici na gostovanju u Beški. Crveno-beli su savladali domaći Hajduk sa ubedljivih 10:1 i uveličali proslavu 90. rođendana najstarijeg fudbalskog kluba u opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Inđija.

Naravno, razlika u kvalitetu je ogromna, Hajduk je bio tek sparing partner Zvezdinim fudbalerima koji su na početku priprema i kojima je ova utakmica poslužila da „osete loptu“.

Zvezda je meč počela bez nekih standardnih prvotimaca koji su imali duži odmor, pa se na golu našao Nemanja Supić, u odbrani su igrali Cvetković, Fibel, Luković i Ibanjez, vezni red su činili Donald, Le Talek, Katai, Jovović i Srnić dok je najistureniji u napadu bio Sikimić. Dakle, bez Kahrimana, Petkovića, Plavšića i Vijeire. Posebno je zanimljivo što je šansu da se dokazuje dobio Jovović koji se vratio sa pozajmice iz OFK Beograda.

Već posle 25 minuta igre po sparnom vremenu u Beški, bilo je 4:0 za Zvezdu. U petom minutu je pogodio Srnić na asistenciju Kataija, a devet minuta kasnije je novajlija Fibel sjajnim makazicama započeo prvu avanturu u crveno-belom dresu. Asistent je bio Donald. U 20. minutu je već bilo 3:0 pošto je još jednu asistenciju Kataija u gol pretvorio Sikimić tako što je grudima ubacio loptu u mrežu. Zvezdin rafal je zaključio Katai kojem se Srnić odužio asistencijom. Ako se po jutru dan poznaje, Zvezdin maestro se odmorio i oran je za novu sezonu. A to je vest koja raduje sve navijače crveno-belih... Pravi Katai je veće pojačanje od mnogih inostranih imena.

Nosioci igre su odradili 45 minuta, a onda su šansu dobili ostali prvotimci, pa je Zvezda u drugom poluvremenu igrala u sastavu: Vićić - Petković, Rendulić, Adam, Anđelković - Milošević, Matos, Babunski, Parker - Orlandić, Vijera.

Zvezda je i u drugom poluvremenu nastavili da puni mrežu Hajduka. Ugo Vijera je nastavio seriju, Orlandić pogodio za 6:0 u 59. minutu, a zaboravljeni Džošua Parker je u 63. minutu predriblao dvojicu čuvara i povisio na 7:0. U 70. minutu su i domaći postigli gol, a strelac je bio Mugić iz slobodnjaka. Na 8:1 je povisio makedonski vezista David Babunski, potom je Petković pogodio iz penala, da bi Orlandić drugim golom na meču stavio tačku na ubedljiv trijumf crveno-belih.

Niželigaš iz Beške nije adekvatano ogledalo forme, ali svakako da crveno-bele može da raduje lagan kas kojim su krenuli u novu sezonu. Sledeća provera ih očekuje 26. juna kada će uveličati i proslavu Borca iz Starčeva.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FURIOZNO, ATRAKTIVNO, ZA UŽIVANJE: Zvezdin početak za ‘desetku’! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2016

Crvena zvezda odigrala je svoju prvu pripremnu utakmicu za sledeću sezonu, na gostovanju Hajduku u Beški domaćin je ‘stradao’ sa 10:1.. . Lagano, za publiku, ali i sve navijače koji danas nisu bili u Beški. Tako je šampion Srbije Crvena zvezda počela pripreme za sledeću sezonu u kojoj ima...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda desetkom častila Hajduk

Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2016

Šampion Srbije Crvena zvezda započeo je pripreme ubedljivom pobedom u prijateljskoj utakmici na gostovanju u Beški. Crveno-beli su savladali domaći Hajduk sa ubedljivih 10:1 i uveličali proslavu 90. rođendana najstarijeg fudbalskog kluba u opštini Inđija..Zvezda je meč počela bez nekih standardnih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.