Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 12:24

Zvezda kreće protiv prvaka Gibraltara

Crveno-beli dobili za rivala Evropu

Na novom putu ka Ligi šampiona Crvena zvezda će krenuti duelom sa Evropom, prvakom Gibraltara. Tako je odlučeno današnjim žrebom u Nionu, koji su na Marakani čekali mirnije nego ikad.

Noć pre izvlačenja UEFA je odredila Folu Eš, Konahs Ki i Evropu kao potencijalne rivale srpskog prvaka, a to su sve timovi od kojih je Zvezda za nekoliko klasa bolja. Tako da je bilo, maltene, svejedno koga će žreb dodeliti crveno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za protivnika.

Meč između Zvezde i igraće se 18/19. avgusta, a domaćin bi trebalo da bude Crvena zvezda.

Mnogo bitniji žreb za crveno-bele sa Marakane će se održati u ponedeljak u Nionu, kada će se izvlačiti parovi 2. kola kvalifikacija. Tu su mnogo jači timovi u igri, neki mogu da budu vrlo teške prepreke za Zvezdu, pogotovo ako se ne bude igralo u Beogradu.

Potencijalni rivali prvaku Srbije u 2. kolu su Midtjiland (Danska), Šerif (Moldavija), Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Dandalk (Irska), Slovan (Slovačka), Suduva (Letonija), Omonija (Kipar), Sarajevo (BiH) i Dinamo Tbilisi (Gruzija).

Kao i za prvu rundu, UEFA će večeras ili sutra ujutru za žreb drugog kola suziti krug mogućih protivnika Crvene zvezde.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.