Zvezda kreće iz Železnika

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kreće iz Železnika

Leto je za Crvenu zvezdu završeno.
(FOTO: Žurnal)
Dejan Radonjić će danas u Železniku izvršiti prvu prozivku čime će i zvanično započeti priprema za narednu sezonu koja se slobodno može nazvati istorijskom, s obzirom da će crveno-beli prvi put od 1999. biti član Evrolige.
Trener Radonjić od starta priprema neće moći da računa na sve raspoložive snage.
Na pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa reprezentacijama su Raško Katić, Luka Mitrović i Jaka Blažič.
Amerikanci će prema dogovori stići kasnije, odnosno u drugoj polovini avgusta.
Ako ne bude nekih iznenađenja danas bi trebalo da se pojave: Boris Savović, Marko Simonović, Branko Lazić, Boban Marjanović, Aleksandar Cvetković kao i grupa mlađih igrača. Da li će među njima biti Đokić, Smiljanić i Milovanović na koje je klub računao prošle sezone ostaje da se vidi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.