Zvezda kažnjena, bez navijača u Litvaniji

Izvor: B92, 20.Jul.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kažnjena, bez navijača u Litvaniji

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je od strane Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) i neće smeti da vodi svoje navijače na gostovanje u Litvaniji.

Zvezda se u drugom kolu kvalifikacija sastaje sa litvanskim prvakom Suduvom, a meč kazne koji je u pitanju biće revanš duel u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Litvaniji.

Crveno-beli nisu kažnjeni zbog meča na domaćem terenu, već zbog ispada na gostovanju u meču prvog kola protiv Spartaksa, koji je odigran u glavnom gradu Letonije Rigi.

Šampion Srbije je kažnjen jer su navijači, posle završetka meča, tokom pozdravljanja sa svojim fudbalerima drmali ogradu stadiona i ubacivali plastične čaše na teren.

Zvezdi ovo nije prva, a verovatno ni poslednja, kazna zbog nereda navijača, a pod 'lupom' UEFA su od prošle godine, kada su više puta kažnjavani.

Prva utakmica između Zvezde i Suduve igra se narednog utorka u Beogradu, a revanš je 2. avgusta u Litvaniji.

Crveno-beli su u prvom kolu bili bolji od Spartaks Jurmale. U navedenom meču u Letoniji odigran je remi bez golova, a na "Marakani" je ostvarena pobeda od 2:0.

Karte za prvu utakmicu dvomeča sa Suduvom su puštene u prodaju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.