Zvezda kaznila Blažiča zbog izazivanja saobraćajnog udesa: Izvinjavam se taksisti, klubu i navijačima

Izvor: Večernje novosti, 04.Okt.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kaznila Blažiča zbog izazivanja saobraćajnog udesa: Izvinjavam se taksisti, klubu i navijačima

Slovenački košarkaš na privremenom radu u Zvezdi Jaka Blažić izazvao je rano jutros udes. Na raskrsnici Nemanjine i Resavske ulice odlični bek Crvene zvezde se sa golfom zakucao u taksi vozilo. Navodno na alko-testu je utvrđeno da je Blažič bio pod dejstvom alkohola, odnosno imao više od 0.5 promila.Na sreću povređenih nije bilo, ali saobraćajna patrola je izašla na mesto nesreće.Podsećanja radi Crvena zvezda je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << petak igrala prvi meč u novoj sezoni Jadranske lige protiv Levskog i ubedljivo slavila, a baš je Jaka Blažič bio jedan od najboljih igrača.Slovenački internacionalac je kod sudije za prekršaj već platio predviđenu kaznu u iznosu od 16.000 dinara, a snosiće sankcije i prema Disciplinskom pravilniku KK Crvena zvezda Telekom u iznosu dva mesečna primanja i naknadom kompletne materijalne štete. Na taj način klub će staviti tačku na ceo ovaj slučaj. - Žao mi je zbog svega što se desilo i preuzimam potpunu odgovornost. Izvinjavam se taksisti sa kojim sam se sudario, ali i mom klubu i navijačima zbog svih neprijatnosti koje sam prouzrokovao – izjavio je Jaka Blažič, prvotimac Crvene zvezde Telekom povodom saobraćajne nezgode koju je izazvao u subotu u kojoj nije bilo povređenih. Svesni smo da je u ovom trenutku Jaki Blažiču najteže, jer se uvek isticao primernim ponašanjem, a prema svim obavezama se odnosio maksimalno profesionalno. Pogrešio jeste, a za svoj postupak snosi odgovornost. Sigurni smo da je izvukao pouku, a najvažnije je da nije bilo povređenih.KK Crvena zvezda Telekom izražava žaljenje zbog ovog događaja i kao klub koji veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti, daće svoj doprinos u akcijama koje imaju za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Blažič se izvinio, ali dobio ''po džepu''

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2014

Crvena zvezda Telekom se oglasila danas posle jutrošnjeg saobraćajnog incidenta koji je imao njihov košarkaš Jaka Blažič.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.