Zvezda je slabija od Partizana

Izvor: Beta, 20.Apr.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda je slabija od Partizana

BEOGRAD, 20. aprila 2015. (Beta) - Nekadašnji fudbaler i funkcioner fudbalskog kluba Partizan Nenad Bjeković rekao je u ponedeljak da se plaši predstojeće utakmice sa Crvenom zvezdom zbog slabosti protivnika.

"Mnogo puta se desilo da pobedi tim koji ima slabije rezultate. Zbog toga se plašim ovog derbija, jer je Zvezda stvarno slabija, ima mnogo lošiji tim od Partizana", rekao je Bjeković novinarima u Beogradu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />Crvena zvezda i Partizan sastaće se za vikend u srpskom prvenstvu. Crno-beli su posle 23 kola lider na tabeli sa pet bodova više u odnosu na "večitog" rivala.

"Partizan treba da dobije jer je stvarno bolji. Ali, derbi neće odlučiti šampiona jer ima još mnogo utakmica. I da izgubi, Partizan po kvalitetu treba da bude šampion i siguran sam da će biti", kazao je Bjeković.

On je istakao da je derbi uvek "krajnje neizvesna utakmica" i da ne voli da prognozira rezultat.

"Bez obzira na trenutnu formu, plasman na tabeli... Ipak, ako se gleda realno, Partizan je apsolutni favorit", naveo je Bjeković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvenstvo gotovo ako Partizan pobedi

Izvor: Beta, 20.Apr.2015

BEOGRAD, 20. aprila 2015. (Beta) - Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić rekao je da bi eventualni poraz od Partizana u narednom kolu Super lige definitivno odlučio šampiona..."Želim da Zvezda pobedi u dobroj atmosferi. Bila bi interesantnija borba za titulu. Mislim da će sve biti završeno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.