Zvezda jača od grubijana iz Rumunije, Boaćijev prvenac!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda jača od grubijana iz Rumunije, Boaćijev prvenac!

Iako se radi o prijateljskoj utakmici, igrači Olimpije su ponekad i previše grubo ulazili u duele sa igračima Crvene zvezde. Na kraju, pobeda našeg šampiona.

Ekipa Crvene zvezde zabeležila je novu pobedu na pripremama na Kipru pošto je danas savladala rumunski tim Olimpija Satu Mare rezultatom 1:0.

MIodrag Božović se odlučio za izmenjen sastav, a utakmicu su počeli:

Manojlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Petković, Luković, Le Talek, Anđelković, Donald, Poletanović, Srnić, Milić, Pavkov i Boaće.



Svoju šansu već u 15. minutu iskoristio je novi fudbaler Crvene zvezde, Ričmond Boaći. Sjajno je istrčao kontru, dobio loptu od strane Anđelkovića, pa sa desetak metara je uspeo da postigne gol za prednost Crvene zvezde. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat ovog meča.

Crvena zvezda je napadala u prvom poluvremenu uglavnom preko bokova, Petković je imao nekoliko dobrih centaršuteva, baš kao i Anđelković, a u napadu su Pavkov i Boaći bili poprilično opasni po gol protivnika iz Rumunije.

Ipak, ekipa Olimpije kao da je previše ozbiljno shvatila ovaj meč, nekoliko puta tokom 90 minuta su veoma oštro startovali na igrače Crvene zvezde.

Le Talek je dobro prošao u jednoj situaciji, moglo je da bude dosta opasnije po njega i Crvenu zvezdu.

U drugom delu Miodrag Božović je uveo Stankovića, mladog golmana, umesto Manojlovića, a Sikimić je zamenio Pavkova koji je bio sasvim solidan u prvom poluvremenu.

Sikimić je imao dobru šansu da poveća prednost Crvene zvezde, ali nije iskoristio priliku. Do kraja je i Kanga dobio priliku da zaigra na ovom meču, prvi put na pripremama nakon dolaska sa Afričkog kupa Nacija.

On i Plavšić su odigrali poslednjih desetak minuta, ali nisu uticali na promenu rezultata, ostalo je 1:0 u korist našeg šampiona.

Donald je imao dobru priliku u poslednjim minutima meča, dobro je prihvatio pas Kange, ali nije imao dobru realizaciju, pa promene rezultata nije bilo. Za kraj, Plavšić je imao sjajnu priliku nakon asistencije Sikimića, ali nije uspeo da pogodi iz izgledne situacije.

Da napomenemo da su šansu pred kraj utakmice dobili i Romanić i Frimpong, Romanić je čak imao i jednu šansu koju nije iskoristio.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minimalac Zvezde protiv Rumuna, Boaći debitovao golom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2017

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i drugu pobedu tokom priprema na Kipru, pošto su danas savladali rumunsku Olimpiju Satu Mare 1:0 (1:0)...Jedini pogodak postigao je debitant Ričmon Boaći u 15. minutu. Prethodno, Zvezda je na Kipru bila bolja od mađarskog Šoprona, takođe rezultatom 1:0...Crvena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Boaći jedini strelac u pobedi Zvezde

Izvor: RTS, 02.Feb.2017

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su novu pobedu na pripremama na Kipru. Savladana je rumunska Olimpija (Satu Mare) sa 1:0 (1:0). Strelac jedinog pogotka na meču bio je debitant Ričmond Boaći u 15. minutu. Naredni rival crveno-belih je Aris iz Limasola, meč je na programu u ponedeljak. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.