Zvezda izjednačila, Stanojević besan na sudiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 18:52

Zvezda izjednačila, Stanojević besan na sudiju! (video)

Burna reakcija crno-belih, pre svih trenera Stanojevića posle Zvezdinog izjednačujućeg gola!

Crvena zvezda je uspela da izjednači u Humskoj, i to iz jedanaesterca u 75. minutu meča.

Sve se dogodilo posle kornera kada je Miloš Jojić povukao za dres Sekua Sanoga i za sudiju Novaka Simovića nije bilo dileme - jedanaesterac za Crvenu zvezdu.

Katai je bio siguran realizator i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << semaforu je od tog trenutka stajalo 1:1.

Penal nije bio sporan, ali jeste stituacija zbog koje je sudija Simović dosudio korner. Katai je šutirao, ali se tom prilikom okliznuo, lopta mu je prešla preko stopala i otišla daleko pored gola, ali arbitar je tu verovatno video neki kontakt Smiljanića sa loptom... U svakom slučaju, posle Kataijevog gola, trener Partizana Aleksandar Stanojević je žestoko protestovao, jedva se smirio posle svega što se desilo.

Penal za Zvezdu pogledajte OVDE.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA JE IZJEDNAČILA IZ PENALA: Sa klupe Partizana bunili su se zbog ovog DETALJA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Okt.2020

Sudija Novak Simović pokazao je na belu tačku u 75. minutu 163. večitog derbija između fudbalera Partizana i Crvene zvezde, a ta odluka je naravno izazvala burne reakcije na klupi crno-belih.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.