Zvezda izdala važno obaveštenje za navijače

Izvor: B92, 04.Sep.2023, 17:11

Zvezda izdala važno obaveštenje za navijače

KK Crvena zvezda počeo je u ponedeljak tačno u podne prodaju sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2023/2024.

Tim povodom klub sa Malog Kalemegdana izdao je saopštenje.

"Klub izražava veliko zadovoljstvo zbog izuzetno velikog interesovanja koje su naši navijači i ljubitelji košarke pokazali za kupovinu sezonskih karata koja će da podsetimo, trajati do prve takmičarske utakmice u novoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv ASVEL-a u Beogradu 5. oktorba. KK Crvena zvezda se zahvaljuje svim navijačima na ogromnom interesovanju za kupovinu sezonskih ulaznica!

Zbog numerisanih mesta na celom nivou 200, obnove karata (tačnije izbor novih mesta) i opcije +1, proces same kupovine je sporoji nego inače, iako je sistem u potpunosti u funkciji!

Svi navijači koji su već u 12:00 napravili redove na Kalemegdanu su dobili redne brojeve za ponedeljak i utorak, kako bismo regulisali proces kupovine!

Molimo sve ostale, koji planiraju da dođu na Kalemegdan, da pomere svoj dolazak za sredu!

Napominjemo da će svi moći da dođu do svojih mesta i rezervacija, kao i do svojih mesta u Beogradskoj Areni za narednu sezonu!

Hvala na razumevanju", stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASILI SE SA MALOG KALEMEGDANA U VEZI SEZONSKIH KARATA: Evo šta očekuje navijače!

Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2023

‘Klub izražava veliko zadovoljstvo zbog izuzetno velikog interesovanja.’ Košarkaški klub Crvena zvezde izdao je saopštenje povodom prodaje sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu, a prodaja je krenula danas tačno u podne. ‘Crveno-beli’ su zadovoljni ogromnim interesovanjem njihovih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.