Zvezda izdala saopštenje povodom tužbe Brauna i dovođenja Miličića

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda izdala saopštenje povodom tužbe Brauna i dovođenja Miličića

Povodom najave tužbe arbitražnom tribunalu FIBA (BAT) od strane Eltona Brauna, Crvena zvezda Telekom se oglasila saopštenjem:
(FOTO: redstarbekgrade.com)
–  KK Crvena zvezda Telekom nikom ne ostaje dužna i to svima mora da bude jasno.
Individualna je stvar i pravo Eltona Brauna da pokaže koliko voli i poštuje Crvenu zvezdu, ali sve te emocije bi trebalo da usaglasi sa komentarima koje je ostavljao na društvenim mrežama, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ne bi u zabludu dovodio brojne simpatizere crveno-belih.
Jer, iz ovoga se samo može zaključiti da Braun voli Crvenu zvezdu do poslednjeg dolara. Ni manje, ni više od toga.
Takođe, KK Crvena zvezda Telekom još nije dobila nikakav zvanični dokument o navodnoj Braunovoj tužbi od strane FIBA.
A, koliko se tačno duguje Braunu, može da se utvrdi tek kada se u obzir budu uzeli svi disciplinski prekršaji koje je Braun napravio tokom sezone.
KK Crvena zvezda Telekom ponovo je u prilici i da demantuje neistinita pisanja nekih medija o navodnom angažovanju pojedinih igrača.
Kao što su netačne bile informacije o navodnoj promeni trenera, tako su neistinite vesti i da je Crvena zvezda Telekom angažovala Darka Miličića.
Iako je klub pružao informacije da Miličić ne dolazi u Zvezdu, pojedini mediji su očigledno pomislili da bolje poznaju situaciju unutar kluba pa su još jednom u kratkom vremenskom roku plasirali laž i na taj način diskreditovali sebe.
KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve simpatizere kluba da ne podležu provokacijama kojima su mediji očigledno skloni kad je naš klub u pitanju.
A, proverene, tačne i zvanične informacije koje se tiču ne samo transfera igrača nego svih dešavanja u klubu mogu da dobiju na zvaničnoj internet stranici kluba.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA: Nikom ne ostajemo dužni!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2013

Klub sa Malog Kalemegdana se obratio javnosti povodom najave tužbe arbitražnom tribunalu FIBA, kao i dezinformacije da je angažovan Darko Miličić

Nastavak na Telegraf.rs...

"Braun voli Zvezdu do poslednjeg dolara"

Izvor: Mondo, 21.Jun.2013

Crveno-beli zvaničnim saopštenjem precizirali da nisu dobili tužbu američkog centra zbog neisplaćenih zarada i da će tek utvrditi koliko mu duguju...Rastanak Crvene zvezde Telekom i Eltona Brauna nije dobio epilog na Arbitražnom tribunalu FIBA (BAT)...Sa Malog Kalemegdana je u petak popodne medijima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.