Zvezda izabrala zamenu za Jovičića, koliko će zarađivati?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda izabrala zamenu za Jovičića, koliko će zarađivati?

Prema poslednjim informacijama, dogovor je postignut, ono što treba da usledi je zvanična promocija i priključenje novog igrača ekipi Vladana Milojevića.

Brojne aktivnosti ovih dana na stadionu ''Rajko Mitić'', pogotovo posle povrede odličnog veziste Branka Jovičića za koga je jesenja polusezona okončana.

Juče je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obelodanio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da u klubu vagaju između tri opcije po pitanju Jovičićeve zamene - u igri su bili Saša Zdjelar, Aleksandar Ignjovski i Srđan Mijailović, ali su prva dvojica vrlo brzo otpala iz kombinacije, pre svega jer ne bi mogli da igraju protiv Krasnodara, pošto su nastupali za svoje klubove u kvalifikacijama za LŠ, odnosno LE.

Prema tome, izbor je jasan, a kako ''Informer'' prenosi, zvanična promocija Srđana Mijailovića očekuje se u četvrtak. Prethodno bi Zvezda trebalo da ga prijavi UEFA za mečeve sa Krasnodarom.

Pomenuti izvor otkriva i detalje dogovora Crvene zvezde i Krila Sovjetov, gde je Mijailović nastupao od početka tekuće godine.

Prema tim informacijama, Mijailović dolazi u Zvezdu na jednogodišnju pozajmicu, a ukoliko popularni ''Mićko'' opravda očekivanja, crveno-beli će moći i da na kraju sezone otkupe njegov ugovor.

Do tada, klub iz Ljutice Bogdana će Mijailoviću isplaćivati mesečnu zaradu, a ona iznosi 15.000 evra.

Podsetimo, Mijailović ima nepune 24 godine, za Zvezdu je nastupao do 2013, kada je otišao u bturski Kajzeri. Tamo se zadržao naredne tri godine, a od zimus je član Krila Sovjetov.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.