Zvezda iz drugog pokušaja stigla do Milana

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2019, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda iz drugog pokušaja stigla do Milana

Zvezdina ekspedicija uz dosta problema i potrošenog vremena doputovala u Milano.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak igraju protiv Milana u 12. kolu Evrolige.

Danas su krenuli put Italije, ali je tom prilikom došlo do određenih problema.

Prema saznanjima ''Telegrafa'', crveno-beli su oko 18:30h, sa 15 minuta zakašnjenja, poleteli iz Beograda ka Milanu, ali posle 55 minuta leta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << avion Er Srbije je zbog kvara morao da se vrati za naš glavni grad.

U 20:20h Zvezdini košarkaši su ponovo poleteli iz Beograda drugim avionom i tada problema nije bilo, crveno-bela ekspedicija je konačno stigla u Milano oko 22 sata.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lorenzo razbio Armani – Zvezda odbranom do treće pobede zaredom!

Izvor: B92, 05.Dec.2019

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su treći trijumf zaredom u Evroligi nadigravši Armani u Milanu...Crveno-beli su slavili pobedu u Mediolanum forumu rezultatom 77:67, u 12. kolu Evrolige...Ovo je bila peta pobeda u isto toliko mečeva u Evroligi nad Armanijem, koji je produžio krizu u tom takmičenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.