Zvezda iščupala bod protiv Kolubare

Izvor: Sportal.rs, 06.Dec.2010, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "iščupala" bod protiv Kolubare

Derbi meč 13. kola Superlige Srbije između Kolubare i Crvene zvezde, odigran u Lazarevcu, posle uzbudljivih 60 minuta igre završen je nerešenim rezultatom - 30:30!Izjednačujući gol gosti su postigli trideset sekundi pre kraja, kada je Srđan Trivundža precizno izveo sedmerac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi na ravne časti

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2010

U derbiju 13. kola Super lige rukometaši Kolubare i Crvene zvezde igrali nerešeno 30:30 i tako nastavili mrtvu trku za jesenje počasti. Lazarevčani bili bliži pobedi, ali je Zvezda uspela da dođe do vrednog boda.

Nastavak na Sportske.net...

RSL: Nerešeno u derbiju

Izvor: S media, 06.Dec.2010

Derbi 13. kola rukometne Super lige između Kolubare i Crvene zvezde završen je nerešeno 30:30 što je iskoristila ekipa Partizana da se vodećem dvojcu približi na tabeli...Lazarevčani su bili bliži pobedi, vodili većim delom susreta, u jednom trenutku sa čak pet golova prednosti, ali to im nije...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.