Zvezda ima ozbiljnu budućnost

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 08:36

"Zvezda ima ozbiljnu budućnost"

Omladinska selekcija Crvene zvezde osvojila je titulu šampiona Srbije dva kola pre kraja.

Direktor Zvezdine fudbalske akademije Dragan Mladenović je istakao da je rezultat došao kao nagrada za kvalitetan rad u prethodnih nekoliko godina.

"Borili smo se tokom čitave sezone. Prioritet nam nije bilo osvajanje šampionske titule, već razvoj igrača. Mogu da kažem da smo u tome u potpunosti uspeli i da su najbolja deca u Crvenoj zvezdi. Rezultat je došao kao posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rada u prethodnih 3-5 godina. Bilo je dosta debitanata, tri igrača koja su 2005.godište, kao i nekolicina njih 2004. Iako su najmlađi u prvenstvu, pokazali su karakter i kvalitet", naglasio je Mladenović.

Direktor Omladinske škole je takođe dodao da Crvena zvezda ne treba da brine za svoju budućnost.

"Što se tiče njihove budućnosti u prvom timu, to je pitanje za ljude koji vode klub, pre svih sportskog direktora Mrkelu, trenera Stankovića i direktora Terzića. Moj, kao i zadatak svih ljudi koji rade u Omladinskoj školi je sprovođenje programa koji smo zacrtali. Radimo ono što je do nas, a ono što mogu sa sigurnošću da kažem je da Crvena zvezda ima ozbiljnu budućnost", smatra Mladenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.