Zvezda ili Krasnodar? Evo šta kaže Grof Božović!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ili Krasnodar? Evo šta kaže ''Grof'' Božović!

Bivši trener Crvene zvezde dao svoju prvu procenu ishoda predstojećeg dvomeča u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde će 17. i 24. avgusta voditi odlučujuće borbe za plasman u Ligu Evrope. Rival im je ruski Krasnodar, a doskorašnji strateg crveno-belih je odlično upućen i u kvalitete ruskog tima, s obzirom da od ovog leta ponovo radi u tamošnjoj Premijer ligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na temu dvoboja Zvezde i Krasnodara, Božović se oglasio u intervjuu za ruski Sports.ru i tom prilikom ocvenio da su šanse za prolaz u Ligu Evrope 50:50.

Naravno, ruske novinare je zanimalo da od Božovića čuju što više informacija o ekipi Crvene zvezde. On je izdvojio trojicu igrača, koji su u Crvenu zvezdu stigli za vreme njegovog mandata, uglavnom na njegovo insistiranje.

''U poređenju sa timom koji sam ja vodio, nisu mnogo menjali, svega dva-tri igrača, kostur tima je ostao isti.

Ima tu igrača kojih se treba plašiti... Recimo napadač Boaći, koji je jedan od najboljih strelaca u dosadašnjem toku Lige Evrope, i po mom mišljenju najopasniji njihov igrač. Tu je i Kanga, koga pamtite iz Rostova, ali i Donald koji zna fudbala i takođe je igrao u Rusiji",
izjavio je Božović.

Ali, ono u čemu je Zvezda u značajnoj prednosti u odnosu na Krasnodar, to je podrška sa tribina.

''Ekipu Krasnodara u Beogradu 100 posto čeka pun stadion, ambijent će biti paklen, tako da će ruskom timu biti veoma teško. Mislim da su navijači najveći adut Zvezde u Beogradu protiv Krasnodara'', zaključio je Božović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOŽOVIĆ RUSIMA: Iznenadiće vas šta je Grof rekao o Zvezdi i Krasnodaru

Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2017, 00:26

Bivši strateg crveno-belih je veoma interesantan ruskim novinarima zbog plej-ofa za Ligu Evrope.. . Kao što je dobro poznato, poslednja prepreka Crvenoj zvezdi ka jeseni u Evropi biće ruski Krasnodar.. I tamošnja javnost na crveno-bele gleda kao na ozbiljnog rivala. Zvezda je do zaslužila eliminacijom...

Nastavak na HotSport.rs...

"Grof" upozorio Ruse odakle im preti najveća opasnost

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović jedan od poželjnih sagovornika ruskih medija uoči plej-of meča za Ligu Evrope u kom će njihov Krasnodar odmeriti snage sa srpskim vicešampionom...Ne postoji niko ko bolje poznaje crveno-bele pošto je u prethodne dve sezone trenirao tim iz Ljutice Bogdana,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.