Zvezda igra sa Valensijom veoma bitan meč Top16 faze

Izvor: RTS, 23.Jan.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda igra sa Valensijom veoma bitan meč Top16 faze

Košarkaši srpskog šampiona Crvene zvezde igraju od 19 časova protiv Valensije meč četvrtog kola Top 16 faze Evrokupa. Tok susreta možete pratiti na našem portalu.
Crveno-beli pred ovaj meč imaju skor 1-2, dok su gosti iz valensije lideri grupe G sa skorom 3-0.

Dva tima odmerila su snage u prošlom kolu u Španiji, gde je domaći sastav nakon interesantne utakmice na kraju ipak ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slavio - 92:76.
Zvezda će teško nadoknaditi tu razliku, ali joj je pobeda (bilo kakva) mnogo bitnija i značila bi ostanak u trci za plej-of. Tako razmišlja i trener Milan Tomić. 
"Idemo korak po korak, bio bih prezadovoljan i pobedom od jednog poena razlike nad Valensijom. Španski tim, u to smo se još jednom uverili i u prvoj utakmici, je grupa košarkaša evroligaškog kvaliteta, koja kažnjava svaki 'prazan hod' u igri, poput onog od par minuta u trećoj četvrtini u Valensiji. Zato ću morati da se ponovim i pred naš meč u Beogradu, samo čvrsta, angažovana igra i bez ikakvih padova koncentracije može da nam donese rezultat", rekao je Tomić.
Beogradski sastav će i na ovom susretu biti lišen usluga kapitena i odbrambenog specijlca Branka Lazića.
Utakmica Crvena zvezda - Valensija igra se od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić", a tekstualni komentar meča možete čitati na našim Internet stranama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.