Zvezda igra protiv Voždovca za 16. pobedu

Izvor: TV Arena Sport, 27.Nov.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda igra protiv Voždovca za 16. pobedu

Trener fudbalera Crvene zvezde, Miodrag Božović, pohvalio je pristup njegovih fudbalera uprkos lošoj finansijskoj situaciji i poručio da se nada da će nastaviti sa pobedama i protiv Voždovca.

"Očekuje nas utakmica protiv Voždovca, koji veoma poštujemo. Sada igramo sami protiv sebe. Videlo se kako smo u Nišu pobedili, veliko voljom i zalaganjem. Ako uđemo u meč kako želimo, verujem da pobeda neće >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << izostati."– rekao je Božović.

On je ponovio da nije postavio ultimatum upravi kluba da će podneti ostavku ukoliko igrači ne budu isplaćeni do pauze u šampionatu.

"Nemamo upravu, tako da ultimatum nemam kome ni da postavim. Upozoravam da bi, u slučaju da se do pauze ne isplate dugovanja, može desiti da se rasturi ekipa koja je pokazala da može dosta toga da napravi.

Mislim da će se naći način da se to završi najbolje”, rekao je Božović i u svom stilu dodao da „u klubu svi rade kao da će ostati dugo, ali i da su spremni kao da će sutra biti rat."

Prema njegovim rečima bez obzira na tešku finansijsku situaciju fudbaleri su u potpunosti fokusirani na dešavanja na terenu.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca igra se sutra od 13 sati na stadionu Rajko Mitić. Direktan prenos je na našem petom kanalu u subotu 28. novembra.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket


U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Grof: Spremni smo kao da će rat!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2015, 09:39

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović pohvalio je pristup njegovih fudbalera uprkos lošoj finansijskoj situaciji i poručio da se nada da će nastaviti sa pobedama i posle meča sa Voždovcem u 19. kolu Super lige...- Očekuje nas utakmica protiv Voždovca, koji veoma poštujemo. Sada igramo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.