Izvor: Blic, 15.Jan.2011, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i sto evra

Đorđe Despotović nova je muka Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Zbog sto evra mesečno, tačnije - neisplaćenih 400 evra u poslednja četiri meseca na ime stipendije, crveno-beli će verovatno ostati bez još jednog bisera, omladinskog reprezentativca Srbije.

Ne tako davno otišli su Milanović, Ćosić, Đuričić, posle obraćanja Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, na izlaznim vratima je i Despotović. Ima li koga na „Marakani" da odgovori na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da li se neki sledeći odlazak krije među preostalih sedam kadeta i omladinaca, koji su potpisali stipendijske ugovore 2009. godine i šta je sa pričom o omladinskoj školi kao temelju kluba?

Svaka čast na dovođenju Prosinečkog na klupu, kao i na kooptiranju nekadašnjih asova Đurovića i Marovića na mesto njegovih pomoćnika, ali ako klub, bivši prvak Evrope, nema sto evra da isplati omladincu za stipendiju, onda sva halabuka oko nekada velikog fudbalskog asa nije ništa više od marketinškog trika.

U Ljutice Bogdana sa ponosom pričaju o svojoj kući, tako i treba. Jedini problem je što se ona ne gradi od krova. Kako je postalo izvesno da od dovođenja Slovaka Salate nema ništa, logično rešenje je da se deo obećanog „Gaspromovog" bonus miliona - u evrima, usmeri tamo gde gori.

Onda možda ni za Despotovića još nije kasno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.