Zvezda i Vojvodina na evro ispitima

Izvor: B92, 01.Avg.2013, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Vojvodina na evro ispitima

Večeras će na teren preostala dva srpska predstavnika u evropskim takmičenjima Crvena zvezda i Vojvodina.

Beogradski i novosadski crveno-beli igraju prve mečeve trećeg kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crvena zvezda od 18 časova i 15 minuta gostuje ukrajinskom Černomorecu u Odesi, dok Novosađani od 20 časova na svom Karađorđu dočekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turskog predstavnika Bursu.

Fudbalere Crvene zvezde će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca sa klupe predvoditi trener Miloš Kostić zbog isključenja Slaviše Stojanovića i Bratislava Živkovića protiv IBV na Islandu.

Najbolji fudbaler Zvezde Miloš Ninković rekao je da je ukrajinski tim favorit na ovom duelu.

Sa druge strane, trener Vojvodine Marko Nikolić najavio je veliku borbu svog tima istakavši da „na terenu ne igraju evri i dolari.“

Revanš utakmice igraju se za sedam dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i Vojvodina na evro ispitima

Izvor: B92, 01.Avg.2013

Večeras će na teren preostala dva srpska predstavnika u evropskim takmičenjima Crvena zvezda i Vojvodina...Beogradski i novosadski crveno-beli igraju prve mečeve trećeg kvalifikacija za Ligu Evrope...Crvena zvezda od 18 časova i 15 minuta gostuje ukrajinskom Černomorecu u Odesi, dok Novosađani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.