Zvezda i Ribnica igraju za Superkup

Izvor: B92, 15.Okt.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Ribnica igraju za Superkup

Odbojkaši Crvene zvezde i Ribnice sastaju se od 18 časova u Kraljevu u meču za Superkup Srbije kojim će biti označen početak nove sezone.

’Crveno-beli’ su prošle sezone osvojili ’duplu krunu’, pošto su bili najbolji u prvenstvu i Kupu, a Ribnica će biti rival šampionu za prvi trofej sezone zato što je bila finalista prošle sezone.

Zvezda je do sada osvojila sva tri Superkupa koja su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrana, a Maksim Buculjević, tehničar ’crveno-belih’ najavljuje veliku borbu sa Kraljevčanima.

Prošle godine smo dobro pomučili da učestvujemo na jednoj ovakvoj utakmici“, rekao je Buculjević, „I ovoga puta biće nam teško. Igramo protiv Ribnice, ekipe koja iza sebe ima veliku tradiciju i podršku domaćih navijača. Spremni smo za veliku borbu, pružićemo otpor i nadam se pobediti“.

Kraljevčani najavljuju da će pružiti veliki otpor Zvezdi, iako važe za autsajdere.

Znate kako kažu, uvek je teže odbraniti, nego osvojiti trofej. Mogu da obećam da ćemo se mnogo boriti i nadam se da ćemo uz veliko zalaganje napraviti dobar uspeh“, rekao je kapiten Ribnice Branislav Radović.

Zvezda je između dve sezone pretrpela velike promene, a jedna od njih desila se na klupi, pošto je na mesto Duška Nikolića stigao Dragan Kobiljski.

Potpuno sam svestan da ova utakmica nudi veliki ulog na nas. U Kraljevu se godinama unazad igra kvalitetna odbojka i verujem da će tako biti i ovoga puta. Naravno, mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo“, naglasio je Kobiljski.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Vojvodine spremni za nove izazove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2014

Što se u avgustu, kada se okupio i počeo pripreme za novu sezonu činilo daleko odbojkašima Vojvodine, start sezone sredinom oktobra, približilo se. U petak počinje novo domaće prvenstvo, a prvi rival Novosađanima je kragujevački Radnički...Duplu krunu Vojvodina je osvojila 2007, kada se beleži...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.