Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 06:47

Zvezda i Partizan u evropskom derbiju večitih rivala

Košarkaši Crvene zvezde domaćini su Partizanu u meču 21. kola Evrolige. Evropski derbi večitih rivala u hali „Aleksandar Nikolić“ počinje u 19 časova, a njen tok možete pratiti na našem portalu.
Timovi Zvezde i Partizana će u direktnom duelu odlučivati o poziciji na tabeli i tome ko će zadržati šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za plasman u završnicu elitnog takmičenja.

Na tabeli Evrolige Crvena zvezda, sa Duškom Ivanovićem na klupi, zaostaje jednu pobedu za plasmanom u Top 8 i na skoru je od 10 pobeda sa 10 poraza, dok Partizan Željka Obradovića ima pobedu manje od večitog rivala i nalazi se na 12. poziciji sa skorom 9:11.
U prvom evroligaškom derbiju u istoriji crveno-beli su kao gosti savladali večitog rivala sa 76:73 u meču igranom 8. decembra prošle godine u Areni i očekuju da to ponove i na svom terenu.
Na drugoj strani za timom Partizana je niz odličnih igara i pobeda, pa očekuju da i na ovom gostovanju u derbiju nastave uspešnu seriju revanširajući se za poraz u prvom derbiju.
Duel košarkaša Crvene zvezde i Partizana u hali „Aleksandar Nikolić" počinje u 19 časova, a njen tok možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.