Zvezda i Marko Grujić: Doviđenja, nikako zbogom!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Marko Grujić: Doviđenja, nikako zbogom!

Crveno-beli se danas opraštaju od Zlatnog Orlića

Došlo je vreme da se stavi zarez na saradnju između Crvene zvezde i Marka Grujića. Na Marakani bi rekli samo zarez,  nikako – tačka!

Sezonu iz snova popularni Makana sa Zvezdare krunisao je zimskim transferom u Liverpul. Tada je praktično izvukao matični klub iz finansijskog ropca i doprineo da se sačuva tim koji je osvojio titulu. Prethodno je sejao strah na terenima Superlige i doprineo da Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za njegove usluge „iskešira“ 7.000.000 evra.

Bila je to prava romantična priča o dečaku koji u ekspresnom roku ispunjava sve snove. Ispotaviće se da će otiči iz matičnog kluba posle samo 29 prvenstvenih mečeva na kojima je postigao šest golova i imao sedam asistencija.

Za praktičnu sezonu seniorskog fudbala uradio je mnogo više nego što pokazuju suve brojke. Dočekao je da mu publika sa zapadne tribine skandira ime, na kraju ostao je šest meseci kako bi pred punom Markanom podigao pehar namenjen šampionu Srbije.

Zbog svega što je uradio u prethodnoj sezoni Crvena zvezda je odlučila da se oprosti od Marka Grujića kako to i dolikuje. Otuda će crveno-beli sutra organizovati koktel u čast sjajnog veziste. U Landž Baru Marakane (13 časova) biće prisutni igrači, stručni štab, prijatelji porodice Grujić i naravno predstavnici rukovodstva kluba.

Poželeće Makani i srećan put u Liverpul. Uz želju da se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.