Zvezda i Čukarički finale Kupa igraju 25. maja na stadionu Rajko Mitić

Izvor: Beta, 19.Maj.2023, 13:28

Zvezda i Čukarički finale Kupa igraju 25. maja na stadionu 'Rajko Mitić'

Finalna utakmica Kupa Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Čukaričkog igraće se u četvrtak, 25. maja, na stadionu "Rajko Mitić", saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS)."Takmičarska komisija FSS dobila je pisanu saglasnost oba kluba i konstatovala da u ovom sliučaju neće biti žreba za domaćina, što je u saglasnosti sa uputstvom za određivanje domaćina finala nacionalnog kupa", dodaje se u saopštenju.Zvezda je do finala došla pobedivši TSC u Bačkoj Topoli sa 3:0, dok je Čukarički u ponovljenom meču u četvrtak savladao Vojvodinu u Novom Sadu sa 1:0.Crveno-beli su 26. puta osvajali trofej u Kupu, a do poslednjeg su došli prošle sezone. Čukarički je jedinu titulu u Kupu osvojio 2015. godine.Finale Kupa Srbije igra se 25. maja u 18.30.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Kupa Srbije 25. maja na stadionu "Rajko Mitić"

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2023

Finalna utakmica Kupa Srbije između FK Crvena zvezda – FK Čukarički, igraće se 25. maja na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Finale Kupa Srbije 25. maja na stadionu Crvene Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2023

Finale Kupa Srbije biće odigrano na stadionu Crvene Zvezde, 25. maja u 18 sati i 30 minuta, odlučeno je u Fudbalskom savezu Srbije. Što se tiče Superlige, sutra počinje 36. kolo, a derbi će odigrati Partizan i Vojvodina u nedelju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.