Zvezda gubi na poluvremenu, može li se protiv domaćinskog suđenja?

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda gubi na poluvremenu, može li se protiv "domaćinskog" suđenja?

Ekipa Dejana Radonjića gubi nakon prvih 20 minuta igre u Istanbulu.

Efes je u okviru 9. kola Evrolige ugostio Crvenu zvezdu, a nakon 20 minuta igre rezultat je 47:40 u korist domaćina.

Crvena zvezda je bolje otvorila meč, poveli su naši šampioni sa 10:4 nakon poena Simanića (koji je zabeležio prve minute u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroligi), Dženkinsa i Dangubića.

Ipak, domaći su stigli prednost Zvezde, igrao se egal skoro do sredine druge četvrtine, a onda su igrači Velimira Perasovića stigli do 38:31 nakon dvojke Brauna, a odmah i do 41:31 kada je Čedi Osman pogodio novu trojku.

Ipak, Zvezda se vratila poenima Gudurića, uspeo je da sa linije za slobodna bacanja i trojkom napravi seriju, pa Efes nije daleko pobegao pre kraja poluvremena.

Džekins u Zvezdi ima 9 poena, koliko ima i Bjelica, a Gudurić je zabeležio 10. U redovima domaćin najbolji u prvom poluvremenu Ertel sa 10 poena i Braun sa 12.

Evo i nekih tvitova nakon poluvremena, Delije su najviše ljute na sudije, sa pravom.

Djenka is back #kkcz

— Milan Pavlovic (@lane281186) November 24, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.