Zvezda gostuje Ciboni u nedelju

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda gostuje Ciboni u nedelju

Vremenski uslovi u Kazanju nisu dozvolili igranje utakmice u Zagrebu u prvobitnom terminu - u subotu od 19 časova

Crveno-bela delegacija krenula je iz Kazanja i stigla u Moskvu ali već je bilo prekasno za odlazak u Zagreb. 

Cibona je na zvaničnom sajtu objavila da je subotnji okršaj sa Crvenom zvezdom u devetom kolu Jadranske lige odložen zbog velikih problema koje je beogradska ekipa imala prilikom povratka sa gostovanja kod Uniksa u šestom kolu Evrolige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Nov termin odigravanja utakmice je u nedelju od 21 čas, potvrđeno je MOZZART Sportu i sada se još samo čeka zvanični dopis iz Jadranske lige.

Podsetimo, Crvena zvezda je na aerodromu u Kazanju provela skoro 15 sati, jer vremenski uslovi i ledena kiša nisu dozvolili letove za Moskvu. Kad se na kraju razvedrilo već je bilo kasno za let iz Moskve u Zagreb.

(FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj i Gordan Laušić)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.