Zvezda gleda ka Francuskoj, kakve su joj opcije?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda gleda ka Francuskoj, kakve su joj opcije?

Šanse da Crvena zvezda mt:s zaigra u četvrtfinalu Evrokupa umanjene su nakon trećeg uzastopnog poraza, ali daleko od toga da je srpski šampion bez šansi.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s vezali su treći uzastopni poraz u Grupi G Top 16 faze Evrokupa i značajno umanjili svoje šanse da se nađu u narednoj rundi takmičenja.

Valensija je neuhvatljiva za crveno-bele, španski tim dva kola pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraja ima tri pobede više od Zvezde i bolji međusobni skor, tako da je već osigurao mesto u četvrtfinalu.

Veliki značaj za dalju sudbinu crveno-belih ima večerašnji meč koji Limož i Unikaha igraju u Francuskoj. Pobeda bivšeg šampiona Evrope ostavila bi Zvezdu u trci sa solidnim šansama, dok bi trijumf Unikahe saterao srpski klub u ćošak.

Ukoliko Unikaha večeras savlada Limož imaće dva pobede više od Zvezde pa bi crveno-beli morali da se uzdaju u pomoć Valensije kako bi posle eventualnog trijumfa nad Limožom u 5. kolu u poslednjoj utakmici Top 16 faze "jurili" pobedu sa više od 5 poena razlike nad Unikahom koja bi im donela plasman u četvrtfinale.

Pobeda Limoža nad Unikahom ostavlja crveno-belima još neke mogućnosti. Pre svega, Zvezda ne bi bila eliminisana ukoliko Unikaha savlada Valensiju, a postojala bi mogućnost da bilo kakva pobeda nad ekipom iz Malage u poslednjem kolu donese plasman u četvrtfinale.

Sve Zvezdine opcije obradićemo nakon završetka poslednje utakmice 4. kola Top 16 faze Evrokupa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNIKAHA POBEDILA LIMOŽ I SMANJILA ZVEZDINE ŠANSE: Evo šta treba da se desi da se crveno-beli plasiraju u četvrtfinale Evrokupa

Izvor: Kurir, 23.Jan.2019

Košarkaši Unikahe pobedili su kao gosti Limož 78:77 u utakmici četvrtog kola Grupe G TOP 16 faze Evrokupa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.