Zvezda dve utakmice u Top 16 fazi u Pioniru!

Izvor: Mondo, 02.Jan.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dve utakmice u Top 16 fazi u "Pioniru"!

Zbog zauzetosti "Arene", dve utakmice Top 16 faze Evrolige Crvena zvezda igraće u "Pioniru".

Foto: MN Press

Od sedam utakmica u Grupi E, Crvena zvezda će pet odigrati u "Kombank areni", a dve u "Pioniru".

I to one sa Albom, 29. januara, a onda i sa Makabijem, 5. marta.

Razlog? Zauzetost "Kombank arene":

"Meč sa nemačkim timom biće izmešten iz naše najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dvorane zbog predstave 'Ledeno doba', koja je na programu 30. januara, ali je neophodno ranije postaviti ledenu podlogu za klizačku atrakciju. U rasporedu 'Arene' trenutno nema upisanog događaja zbog kojeg će duel sa 'ponosom Izraela' biti odigran u 'Pioniru' početkom marta", pišu "Novosti".

"Sa takmičarske strane, to ne bi trebalo da ima uticaja na crveno-bele, imajući u vidu da je 'Pionir' uvek bio 'tesniji' za gostujuće timove, ali će svakako imati uticaja na projektovane prihode od prodaje ulaznica, značajnu stavku u Zvezdinoj finansijskoj konstrukciji", navodi list.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELIDBA: ‘Ledeno doba’ Zvezdu vraća u Pionir!

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 14:58

Košarkaši Crvene zvezde će pet od sedam mečeva Top 16 faze Evrolige igrati u Kombank areni.. . Naime, utakmicu sa Albom i Makabijem (29. januara i 5. marta) crveno-beli će igrati u Pioniru. Razlog je zauzetost najveće srpske hale.. U vreme kada bi u Beogradu trebala da gostuje berlinska Alba u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.