Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 01:05

Zvezda drugi put na Kipru, nova šansa za Ligu Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde čarter letom sa aerodroma ”Nikola Tesla”, otputovali su u Nikoziju, gde će u četvrtak (19.00, RTS 1) sa jermenskim Araratom odigrati odlučujuću utakmicu za plasman u Ligu Evrope.
Jučerašnji dan obilovao je preokretima oko mesta odigravanja ovog duela.

Uefa je prvo odlučila da se utakmica igra u Jermeniji, bez obzira što je ta zemlja proglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ratno stanje zbog sukoba sa Azerbejdžanom.
Međutim, pošto su ratna dejstva bila i na manje od 100 km od glavnog grada Jerevana, evropska kuća fudbala je juče oko 16:30 je ipak promenila odluku o mestu odigravanja vodeći računa o bezbednosti igrača.
Tako će crveno-beli po drugi put u dve nedelje igrati na ”GSP” stadionu u Nikoziji.

Trener Dejan Stanković na put je poveo 20 igrača koji sa velikim optimizmom očekuju predstojećim meč.
Za novu jesen u Evropi boriće se: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov i Dijego Falčineli. 
Utakmica se igra u četvrtak u Nikoziji sa početkom u 19 časova.
Radio-televizija Srbije obezbedila je direktan prenosi na svom Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.