Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovodi ozbiljna pojačanja?

Crvena zvezda bi u zimskom prelaznom roku mogla da dobije dva velika pojačanja u zadnjoj liniji. Posle Aleksandra Lukovića, koji bi trebalo da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana, blizu povratka je i levi bek Dušan Anđelković.

Povratak u redove Crvene zvezde: Dušan Anđelković

Anđelković, kao i Luković, već mesec i po dana trenira sa crveno-belima, a ukoliko dođe do saradnje sigurno bi bio od velike koristi treneru Nenadu Lalatoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
On je crveno-beli dres nosio od 2006. do 2008. godine i za to vreme js osvojio dve titule i dva Kupa Srbije. Nakon Zvezde igrao je za Kodžaeli, Rostov i Krasnodar.

Vršilac dužnosti sportskog direktora kluba Zvezdan Terzić najavio je nedavno da će šampion Srbije u zimskom prelaznom roku dovesti pet ozbiljnih pojačanja, a očigledno je da je jedno od njih i Anđelković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.