Zvezda dovodi Pelea?

Izvor: B92, 27.Jul.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovodi Pelea?

Fudbaler Benfike Žudilson Mamadu Tunkara Gomeš, poznatiji kao Pele, mogao bi da pojača Crvenu zvezdu, potvrđeno je Tanjugu u klubu.

Pele je jedna od opcija crveno-belih za poziciju centralnog veznog igrača, a prvobitno bi došao na pozajmicu sa pravom otkupa.

Ovaj 23-godišnji fudbaler profesionalnu karijeru počeo je u Belensešu, a u januaru 2011. godine prešao je u Djenovu, ali nije debitovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za prvi tim.

Iste godine u avgustu postao je član Milana, koji ga je slao na pozajmice u Arsenal iz Kijeva, Oljanense, Beleneseš, da bi ga ovog leta kupila Benfika.

Prethodnih dana spekulisalo se da bi Benfika ovog igrača mogla da pozajmi Sporting Bragi, koja će igrati Ligu Evrope.

Pele je odigrao tri utakmice za mladu reprezentaciju Portugalije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PELE IZMEĐU ZVEZDE I FEREIRE: Crveno-beli žele igrača Benfike

Izvor: Kurir, 27.Jul.2015

Žudilson Mamadu Tunkara Gomeš, poznatiji kao Pele, mogao bi karijeru da nastavi na stadionu "Rajko Mitić"..Fudbaler Benfike Žudilson Mamadu Tunkara Gomeš, poznatiji kao Pele, mogao bi da pojača Crvenu zvezdu, potvrđeno je Tanjugu u klubu...Pele je jedna od opcija crveno-belih za poziciju centralnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.