Zvezda dovela talentovani duo iz Senegala – Fol x2

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 16:43

Zvezda dovela talentovani duo iz Senegala – Fol x2

Senegalski fudbaleri Mamadu Fol i Modu Fol novi su igrači omladinske ekipe Crvene zvezde.

Kako se navodi na sajtu Zvezde, uprkos istom prezimenu nisu u rodu, a već su debitovali za ekipu Nenada Milijaša, u pobedi protiv Radničkog 1923 od 5:0.

Mamadu Fol je rođen 3. juna 2005. godine, zadužio je dres sa brojem 25 i igra na poziciji štopera.

"Presrećan sam zbog dolaska u veliki klub kao što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda. Znam da se radi o najvećem klubu u ovom delu Evrope i nekadašnjem osvajaču Lige šampiona, kao i titule svetskog prvaka. San mi je da debitujem za prvi tim i radiću vredno da se dobrim partijama u juniorskoj selekciji nametnem i dobijem poziv", rekao je on.

Profesionalni ugovor sa klubom potpisao je i krilni napadač Modu Fol, rođen 4. jula 2005. godine i nosiće dres sa brojem 18.

"Ponosan sam zbog potpisa za Crvenu zvezdu koja je veliki klub. Već sam imao priliku da debitujem, u utakmici gde smo bili odlični, i nastaviću da radim vredno kako bih stigao i do prvog tima", naveo je Modu Fol. Kako je istakao, uzor mu je fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje. "Šerif je naš brat iz Senegala i presrećni smo što smo imali priliku da ga gledamo na utakmici protiv Jang Bojsa u kojoj je postigao gol. Moj san je da idem njegovim stopama i zaigram za prvi tim Zvezde, te postignem gol na punoj 'Marakani'", dodao je Modu Fol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.