Zvezda dovela jednog golmana, drugi se seli u Englesku?

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovela jednog golmana, drugi se seli u Englesku?

Čak tri kluba u borbi za potpis reprezentativca Kanade.

Crvena zvezda je pojačala konkurenciju na golu dovođenjem Zorana Popovića iz Bodo Glimita.

Nekadašnji čuvar mreže trebalo bi da predstavlja alternativu Milanu Borjanu, ali lako bi mogao biti i prvi izbor Vladana Milojevića.

Kako javljaju Skaj sports i lokalni mediji u Bristolu, tamošnji drugoligaš Bristol siti želi da "kapariše" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentativca Kanade ovog leta.

I to nisu jedini zainteresovani klubovi sa Ostrva, u red su navodno stali i Vest Bromvič Albion i Svonsi.

Upravo činjenica da je čuvar mreže "Crveno-belih" standardni reprezentativac Kanade bi mu olakšala proces dobijanja radne dozvole u Engleskoj, a u klub iz Čempionšipa bi stigao kao zamena Luku Steleu, koji je napustio klub.

Svonsi je nedavno napustio prvi golman Lukaš Fabijanski, koji je otišao u Vest Hem, te bi Borjan mogao da zauzme njegovo mestu nakon ispadanja iz Premijer lige.

Šampion Srbije bi trebalo da računa na određeno obeštećenje pošto mu ugovor ističe narednog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.