Zvezda donirala loptu, dres i 8.000 evra za ugrožene porodice

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 13:30

Zvezda donirala loptu, dres i 8.000 evra za ugrožene porodice

Fudbalski klub Crvena zvezda učestvovao je na donatorskoj večeri koju je organizovala organizacija "Humana srca".

Manifestacija je održana u utorak u Beogradu, a cilj je bila pomoć socijalno ugroženim porodicama u Srbiji.

Sredstva koja su prikupljena na večeri biće iskorišćena za izgradnju domova za tri siromašne porodice iz Dimitrovgrada, Vlasotinaca i Leskovca.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda je na donatorsko veče donela potpisan dres i loptu. Dres je prodat za 6.000, a lopta za 2.000 evra.

Na večeri je bio i dečak Stefan Stojanović kojeg je početkom godina – na Badnje dan – ranio Albanac dok je nosio badnjak u Gotovuši kod Štrpca.

Mali Stefan Stefanović sa porodicom je bio gost FK Crvena zvezda početkom februara, a pojavio se i na utakmici posvećenoj Siniši Mihajloviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dres Nikole Jokića prodat za blizu tri miliona dinara na humanitarnoj aukciji Fondacije Humana srca

Izvor: Danas, 05.Apr.2023

Na prvoj donatorskoj večeri koju je organizovala Fondacija Humana srca prikupljeno je ukupno 16.500.000 dinara koji će biti namenjeni za tri socijalno ugrožene porodice iz Dimitrovgrada, Vlasotinca i Leskovca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.