Zvezda dočekuje uzdrmani Himki

Izvor: RTS, 16.Jan.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dočekuje uzdrmani Himki

Košarkaši Crvene zvezde od 19.00 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ dočekuju ekipu Himkija u okviru 17. kola Evrolige.
Himki u Beograd dolazi u nešto lošijoj formi, naime uprkos što se nalaze na mestu koje ih vodi u dalju fazu takmičenja, na poslednja četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meča ekipa iz moskovske regije je zabeležila tri poraza u elitnom evropskom takmičenju.

Crvena zvezda sa druge strane želi da popravi utisak nakon poraza od Efesa na gostovanju i načini krupan korak u borbi za osmo mesto na tabeli.
Efes je ekipa sa velikim brojem odličnih igrača, ali će crveno-beli svoju šansu tražiti u timskoj igri pred krcatom dvoranom "Aleksandar Nikolić".
U centru pažnje će biti i nekadašnji košarkaš i ljubimac navijača Crvene zvezde, Čarls Dženkins, za koga će ovo iz mnogo razloga biti poseban meč.
"Znam da je u pitanju samo utakmica, ali biće jako čudno. Igrao sam toliko mečeva ovde i zaista se svaki put osećam odlično. Video sam kako je publika reagovala kada su se u dvoranu kao protivnici vratili Vasilije Micić i Vladimir Štimac. Nadam se da će tako biti i kada čuju moje ime", izjavio je Dženkins.
Utakmica počinje u 19.00 časova, a njen tok i kretanje rezulatata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šved i društvo pobedili Dangubića i Ročestija! Šta se desilo sa ostalima?

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2018

Himki na kraju ostvario rutinsku pobedu u Beogradu, Zvezda sve dalje od TOP 8 - 79:70..Crvena zvezda je ispustila novu šansu da se aktivno uključi u trku za četvrtfinalom Evrolige.. Uprkos odličnim rolama Nemanje Dangubića i Tejlora Ročestija, Himki je slavio u dvorani Aleksandar Nikolić rezultatom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.