Zvezda dobila ozbiljnu konkurenciju za Kalinića

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 17:37

Zvezda dobila ozbiljnu konkurenciju za Kalinića

Crvena zvezda ne skriva želju da želi da vrati u svoje redove Nikolu Kalinića, koji će od leta biti slobodan igrač. Međutim, konkurencija će biti žestoka.

Kako piše „Koriere di Bolonja“, Virtus je uveliko počeo da razmišlja o pojačanjima za narednu sezoni. Dovođenje Andreja Gražulisa je mnogo više od ideje. Zapravo, letonski krilni centar bi gotovo sigurno trebalo da završi u Virtusu posle sjajne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone u dresu Trenta gde u Evrokupu prosečno beleži 12,3 poena i 5,2 skoka po meču.

Takođe, ugovori ističu Džordanu Mikiju i Ifeu Lundbergu. Pitanje je šta će se dešava sa sjajnim Dancem koji je izrastao u jednog od heroja ekipe (pitajte igrače i navijače Partizana šta o tome misle). Takođe, sa platnog spiska po završetku sezone otpada i Serđo Skariolo koji je otpušten uoči takmičarske godine.

Očekuje se produžetak saradnje sa Danijelom Heketom, dok Tornike Šangelija navodno već ima ponudu Panatinaikosa.

Tu sada dolazimo do zanimljivog dela. Koriere piše da Virtus cilja: Ajzeju Kenana (Olimpijakos), Karsena Edvardsa (Bajern), Džejlena Hendsa (Peristeri, Palensija), Džona Brauna (Monako), Džoša Niba (Makabi) i srpskog košarkaša Nikolu Kalinića!

Sjajno srpsko krilo igra odličnu sezonu u dresu Barselone koja, prema pisanjima španskih medija, već planira da produži saradnju sa njim, ali, navodno, za manje novca. Crvena zvezda je već javno izašla sa željom da Kalinić treći put obuče crveno-beli dres, ali sada se u priču uključio i Virtus.

Ostaje da vidimo šta će na kraju biti odluka srpskog košarkaša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVEZDA DOBILA ŽESTOKU KONKURENCIJU ZA KALINIĆA: Italijanski gigant želi Nikolu u svojim redovima!

Izvor: HotSport.rs, 29.Feb.2024

Ozbiljna trka za srpskog reprezentativca. Košarkašu Barselone, Nikoli Kaliniću ističe ugovor na kraju sezone sa Kataloncima, pa će biti slobodan u izboru nove sredine. Kako su naveli španski mediji ‘Blaguarana’ po svemu sudeći neće produžiti saradnju za bivšim igračem Crvene zvezde iz...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.