Zvezda dobila neočekivano pojačanje, iako je prelazni rok završen!

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila neočekivano pojačanje, iako je prelazni rok završen!

Crvena zvezda je dobila neočekivano pojačanje. Doskorašnji član crveno-belih, koji se pre dve nedelje pozdravio sa saigračima, El Fardu Ben, vratio se u Ljutice Bogdana!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,65 na igru 0-2 u meču Crvena zvezda – Inđija.
Kako piše “Hotposrt”, iskusni napadač u petak se vratio u Beograd, pošto nije našao zajednički jezik sa ekipom iz Abu Dabija i ostaće >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << član Crvene zvezde bar do januara. Pored potpisanog predugovora sa Al Vahdom, po kojem je na ime obeštećenja srpskom šampionu trebalo da pripadne preko dva miliona evra, izgleda nije došlo do konačnog dogovora reprezentativca Komorskih ostrva sa klubom. Po saznanjima ovog portala, čelnici kluba iz Abu Dabija su po dolasku Bena u “promenila uslove”, pa im je nesuđeno pojačanje postavilo ultimatum da sve bude precizirano posle njegovih obaveza u nacionalnom timu (prelazni rok traje do 15. septembra). Međutim, do toga nije došlo, pa se Ben vratio.
Tako će trener Vladan Milojević neočekivano da ima igrača više na raspolaganju. Problem je, međutim, što Ben nije registrovan za Ligu šampiona, pošto je bio na izlaznim vratima, pa će moći da igra samo u domaćem šampionatu. Umesto njega, za najjače klupsko takmičenje angažovana je zamena u liku Holanđanina Van la Para, koji je u istom danu kada se Ben vratio, zvanično predstavljen u Ljutice Bpgdana.
Na domaćoj sceni mogu da igraju četiri stranca, na spisku crveno-belih mnogo je više takvih. Trener Milojević biće na slatkim mukama…

The post Zvezda dobila neočekivano pojačanje, iako je prelazni rok završen! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Srbi u Ligi šampiona: Zvezda + 11, realno je da igraju šestorica

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2019

Brojčano to izgleda dobro čak i bez Crvene zvezde. Činjenica je međutim da ćemo u ovoj sezoni u Ligi pored crveno-belih moći da bodrimo samo još šestoricu naših igrača na najvećoj sceni. Iako ih sve skupa ima 11, pošto Olimpijakos nije licencirao Svetozara Markovića, iako je letos izdvojio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.