Zvezda dobila najtežeg protivnika

Izvor: Beta, 16.Jul.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila najtežeg protivnika

BEOGRAD, 16. jula 2010. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić ocenio je da je njegova ekipa na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa u petak dobila možda i najtežeg mogućeg protivnika, ali je istakao i da se ne plaši Slovana iz Bratislave.

"Slovan je dobra ekipa i klub koji je u svojoj istoriji napravio zapažene rezultate u Evropi. Ipak, ne plašimo se nikoga, nemamo izbora, jer se naši ciljevi znaju", rekao je Dostanić za sajt Zvezde.

Slovan je osnovan 1919. godine i višestrukih je osvajač nacionalnih šampionata i kupova. Najveći evropski uspeh ostvario je 1969. godine osvajanjem Kup pobednika kupova. Prošlu sezonu u slovačkom prvenstvu završio je na drugom mestu sa tri boda manje od Žiline.

"Za svakog protivnika smo se spremali, pa i za ovog, možda i najtežeg. Nemamo previše vremena za pripremu, uradićemo što bolji skauting i posle je na nama da damo sve od sebe da ih eliminišemo", naveo je trener crveno-belih.

Zvezda će na prvoj utakmici sa Slovanom, 29. jula, biti domaćin u Beogradu. Revanš će se igrati 5. avgusta na stadionu Pasienki u Bratislavi čiji je kapacitet nešto više od 13.000 mesta. Moguće je da bude zamene domaćinstva.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.