Zvezda dobila derbi, Voši ostaje prvo mesto, a o Garsiji će se tek pričati! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila derbi, Voši ostaje prvo mesto, a o Garsiji će se tek pričati! (video)

Vojvodina pružila dobar otpor šampionu, nedovoljno bar za bod.

U derbiju sedmog kola Linglong Superlige, ekipa Crvene zvezde večeras je kao gost na ''Karađorđu'' u Novom Sadu savladala Vojvodinu sa 2:1.

Tim Nenada Lalatovića ostavio je nešto bolji utisak u prvih dvadesetak minuta, iako bez većih prilika pred Borjanovim golom, ali je Zvezda prva stigla do vođstva.

Sve se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 26. minutu, kada je Milunović proigrao Vukanovića na levoj strani, ovaj odmah prosledio za Pavkova, koji iz peterca lako šalje loptu u nebranjenu mrežu - 0:1.

Vojvodina je i posle primljenog gola nastavila u započetom ritmu i takva igra joj se isplatila u 36. minutu, kada je Drinčić odlično proigrao Aranđela Stojkovića iz prekida, ovaj je umakao Jovančiću, a onda snažnim udarcem savladao Borjana za izjednačenje na 1:1.

Do kraja prvog poluvremena bilo je još par prilikana obe strane, a gol odluke postignut je u nastavku, u 59. minutu meča.

Mateo Garsija je bio u glavnoj ulozi. On je izveo korner sa leve strane, domaći izbaciju loptu iz peterca, ali ona opet stiže do Garsije, koji je zahvata spoljnjim delom levog stopala i pogađa malu mrežu gola golmana Rockova - MAJSTORIJA, 1:2!

Zvezda je do kraja zadržala minimalnu prednost i upisala petu pobedu iz isto točiko odiranih mečeva, a Vojvodina i dalje ostaje na vrhu tabele posle svog prvog poraza od početka sezone.

Vojvodina: Rockov - Stojković, Veselinović, Saničanin, Devetak - Drinčić, Đurišić - Eze, Bojić, Đuričin (od 70. Zukić) - Gemović (od 61. Nikolić).

Crvena zvezda: Borjan - Degenek, Milunović, Pankov - Gobeljić, Kanjas (od 93. Krstović), Jovančić, Žander - Garsija (od 67. Vulić), Vukanović (od 60. Simić), Pavkov.

-

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Garsija efektnim golom doneo pobedu Zvzdi nad Vojvodinom

Izvor: Beta, 31.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Novom Sadu Vojvodinu sa 2:1 u derbi utakmici sedmog kola Super lige Srbije.Junak trijumfa beogradskih crveno-belih bio je Mateo Garsija koji je u 59. minutu efektnim golom, volej šutem sa oko 16 metara levo iskosa savladao Emila Rockova.Zvezda je prethodno...

Nastavak na Beta...

Lalatović: ''Znali smo ko će igrati za Zvezdu, da će se Vukanović izvlačiti na kontra nogu...''

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019

Ni to nije pomoglo Novosađanima da izbegnu poraz...Vojvodina je odlično započela novu sezonu, a prvi poraz doživela je večeras na svom terenu, u derbiju sedmog kola Linglong Superlige protiv Crvene zvezde (1:2)...Posle meča, trener Vojvodine Nenad Lalatović je na konferenciji za medije istakao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.