Zvezda dobila 3:0, uz dva crvena

Izvor: B92, 08.Feb.2013, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila 3:0, uz dva crvena

Fudbaleri Crvene zvezde u ovim trenucima igraju prvi meč u okviru druge faze priprema u Antaliji sa austrijskim Ridom. Zvezda trenutno vodi 3:0.

Trener Janković odlučio se za sledećih startnih 11: Kirovski, Mikić, Petković, Pantić, Mladenović, Milijaš, Milivojević, Milunović, Savićević, Lazović i Ožegović.

Ekipa Rida igra u sledećem sastavu: Šober, Cigl, Šiker, Gartler, Rodrigez, Rigler, Hinum, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hadžić, Žulj, Rajfelt Šamer i Volš.

Meč sudi sudijska trojka iz Poljske na čelu sa glavnim sudijom Kilom i pomoćnicima Sadžukom i Vježbovski.

Zvezda je od početka meča krenula ofanzivno i u prvih pet minuta imala dve prilike preko Milijaša i Lazovića.

U 12. minutu odličan šut Milijaša sa 25 metara odbranio je golman Rida, ali je Zvezda povela već minut kasnije. Posle kornera koji je izveo Milijaš najbolje se snašao Milunović i doveo je svoj tim u vođstvo.

Zvezda je i dalje bila bolja na terenu, ali su šutevi Milivojevića i Lazovića završili pored gola.

U 29. minutu crveno-beli su ostali sa igračem manje, pošto je isključen golman Kirovski. Posle ispucane lopte i duela sa jednim igračem austrijskog tima, sudija je svirao prekršaj i pokazao Kirovskom crveni karton.

Pošto je prijateljska utakmica u pitanju, isključenje je sa pravom zamene, pa je umesto Kirovskog na gol stao Vesić.

Na pet minuta do kraja poluvremena Zvezda je duplirala prednost – prekid iskosa sa leve strane izveo je Lazović, a Milivojević je glavom poslao loptu u donji desni ugao (2:0).

Zvezda u nastavku potpuno dominira, a posle nekoliko propuštenih prilika stiže i do trećeg gola u finišu - igrao se 83. minut, kada je golman Rida uhvatio loptu koju mu je vratio jedan od defanzivaca. Iz indirekta je Mikić kratko dodao Milijašu, a ovaj zakucao loptu u mrežu za 3:0.

Dva minuta kasnije Uroš Spajić dobio je drugi žuti karton, iako je u igru ušao na poluvremenu. Ovog puta zamene nema, pa Zvezda finiš igra sa desetoricom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.