Zvezda deklasirala Solnok

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda deklasirala Solnok

Košarkaši Crvene zvezde Telekom deklasirali su Solnok 90:64 u poslednjem meču petog kola ABA lige i izjednačili se sa Partizanom NIS i Cedevitom na prvom mestu.

Zvezdu je do četvrte pobede predvodio Boban Marjanović sa 16 poena, bez promašaja u šutu za dva (8/8) uz 8 skokova, 14 je dodao Jaka Blažič, a po 11 Luka Mitrović i Raško Katić. Najbolji u Solnoku, koji nije imao rešenje za igru u reketu domaćina, a dva, dva, nije ga služio ni šut da distance, bio je Voren sa 18 poena i 3 asistencije, 12 je dodao Lorant, a 11 Ivošev.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Telekom Srbija

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Zvezda, u punom sjaju

Izvor: RTS, 28.Okt.2013

Solnok nije pružio ni pristojan otpor Crvenoj zvezdi, koja je upisala novu pobedu u regionalnoj ligi 90:64. Svi košarkaši Zvezde na listi strelaca. Marjanović 16 poena i osam skokova, Blažič 14 poena. ..Zvezda je svojim navijačima priredila noć za pamćenje u "Pioniru". U regionalnoj ligi, crveno-beli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.