Zvezda deklasirala Čukarički - 7:2!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda deklasirala Čukarički - 7:2!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali u gostima ekipu Čukaričkog 7:2 (3:2) u poslednjem meču 20. kola Superlige Srbije.

Lider Superlige na najbolji mogući način odgovorio je posle ispadanja iz Kupa Srbije i teškog poraza od Borca (5:1), pošto je napunio mrežu najboljoj odbrani lige koja je do ovog kola primila samo devet golova.

Crvena zvezda je možda odigrala najbolji meč ove sezone i golovima Marka Grujića, Slavoljuba Srnića, Luke Jovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i po dva puta Luisa Ibanjeza i Uga Vijeire, porazila do ovog kola drugoplasiranu ekipu šampionata.

Fudbaleri Čukaričkog su samo u prvom poluvremenu održavali neizvesnost preko Andrije Pavlovića, ali u nastavku nisu mogli da pariraju izabranicima Miodraga Božovića, posebno posle isključenja Filipa Stojkovića u 54. minutu.

Posebno su bili efektni golovi Ibanjeza iz slobodnog udarca u 61, kao i slalom kroz celu odbranu Čukaričkog Vijeire u 75. minutu.

Ujedno, fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su najubedljiviji trijumf u sezoni, čak 17. u nizu čime su izjednačili klupski rekord, ali i povećali prednost na tabeli na 19 bodova.

Bez Božovića na konferenciji posle meča sa Čukaričkim

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović nije se pojavio na konferenciji za medije posle pobede nad Čukaričkim (7:2), već je to umesto njega učinio trener golmana Srđan Maksimović.

Božović je posle utakmice dao kratku izjavu televiziji "Arenasport" da je "njegov tim trijumfom na Banovom brdu protiv jakog protivnika pokazao da je protiv Borca u Kupu Srbije imao samo loš dan", a potom je Maksimović sa novinarima pričao u ime stručnog štaba Zvezde.

"Rekao mi je (Božović prim. aut) da ako pobedimo dođem ja, ako bude nerešeno Voja Ćalov, a ako izgubimo on... Naravno, šalim se. Rekao mi je da dođem, a ekipa je otišla u autobus", rekao je Maksimović.

Trener Čukaričkog Zoran Popović ističe da je Zvezda sasvim zasluženo pobedila.

"Jako čudna utakmica, odigrali smo fantastično prvo poluvreme, ali su nas presekle tri stvari - penal, gol u finišu prvog dela i crveni karton. Ono što se desilo Zvezdi pre tri dana, sada se desilo nama", zaključio je Popović.

Rezultati i strelci:

Javor - Borac 0:1 (Vujaklija 75)

Jagodina - Spartak 1:1 (Martinović 56. - Ilić 9)

Radnik - OFK Beograd 2:1 (Đorđević 88, Ćulum 90+1. - Rajevac 84)

Čukarički - Crvena zvezda 2:6 (Pavlović 4, 29. - Grujić 13, Ibanjez 18. penal, 61, Srnić 45+2, Vijeira 51, 75, Jović 87)

Ranije odigrano:

Partizan - Vojvodina 0:2 (Rosić 80, Stanisavljević 89)

Mladost Lučani - Rad 1:0 (Živadinović 77)

Voždovac - Radnički Niš 3:1 (Marinković 4, Mihajlov 51, Radivojević 69 - Zemlanuhin 12).

Metalac - Novi Pazar 3:2 (Panić 3, Mladenović 58, Brkić 66 - Pavlović 76. penal, Radivojević 79).

Tabela: Crvena zvezda 56 bodova, Borac 37, Čukarički 35, Partizan 32, Radnički Niš 31, Vojvodina 31, Javor 27, Mladost 27, Voždovac 25, Radnik 24, Metalac 21, Novi Pazar 20, OFK Beograd 18, Jagodina 16, Rad 15, Spartak 10 (-4).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: "Ovo je dokaz da smo u sredu imali loš dan"

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2015

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je posle ubedljive pobede nad Čukaričkim da je njegova ekipa time dokazala da je u sredu imala loš dan...Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Čukarički u okviru 20. kola Superlige Srbije i tako na najbolji mogući način obradovali navijače...

Nastavak na Sportske.net...

POVERENJE OD UEFA Mažić sudi meč Volfzburg - Mančester junajted

Izvor: Blic, 06.Dec.2015

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić, dobio je poverenje od UEFA da sudi meč poslednjeg kola Lige šampiona između Volfzburga i Mančester junajteda koji se igra u utorak od 20.45...Sudijska trojka iz Srbije koju čine Milorad Mažić, Dalibor Đurđević i Milovan Ristić imaće težak zadatak na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.