Zvezda defanzivca poslala u Češku

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 10:55

Zvezda defanzivca poslala u Češku

Srpski fudbaler Uroš Lazić igraće do kraja sezone za Češke Buđeovice kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde.

Lazić je prvu polusezonu proveo u Novom Pazaru, ali ga je matični klub vratio nakon nedavnog duela dva tima.

Crveno-beli su slavili na tom meču (3:0), ali uvrede na konto rukovodstva tima iz Ljutice Bogdana i saopštenje Pazaraca koji su bili nezadovoljni suđenjem su imali svoje posledice.

One su se manifestovale u odlasku mladog desnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beka, koji je u dresu tog tima skupio 1.514 minuta i postigao dva gola.

Bilo je pitanje da li će stići na vreme da se registruje za Buđovice, jer je prelazni rok trajao do ponoći, ali sada je stigla potvrda da je papirologija podneta na vreme.

Njegov novi tim je poslednjeplasirani u češkom šampionatu, a svom novom igraču je poželeo puno sreće po ozvaničenju saradnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.