Zvezda čeka još jednu unosnu ponudu!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čeka još jednu unosnu ponudu!

Destinacija - Azija.

Milanu Pavkovu je ove nedelje propao unosan transfer u kineski Đangsu.

Srpski fudbaler nije bio zadovoljan ličnim uslovima i nije želeo da stavi potpis, ali sasvim je izvesno da će ga Crvena zvezda prodati u najskorijem roku.

Portal Mocart sport saznaje da klub čeka ponudu neimenovanog kluba iz Emirata koji je spreman da ponudi istu cifru kao i Kinezi - tri miliona evra.

Isti izvor navodi da su za Pavkova zaintereovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubovi iz još dve zemlje, pa se u Ljutice Bogdana nadaju da će uskoro stići i zadovoljavajuća ponuda.

Napadač je dobio zeleno svetlo za odlazak iz kluba dođe ponuda koja bi odgovarala ne samo igraču, već i "crveno-belima" koji ga neće pustiti po bilo koju temu.

Danas se pronela vest da je zvanična ponuda iz Francuske stigla na adresu Branka Jovičića, više o tome moćete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda odbila 750.000 evra, Čaušić na prodaju

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2019

Stigla je na Marakanu ponuda za Branka Jovičića, ali je brzo – odbijena. Nema Crvena zvezda nameru da proda 26-godišnjeg centralnog vezistu Nimu, bar ne pod uslovima koje je član Lige 1 naznačio Beograđanima. Prema saznanjima MOZZART Sporta, Francuzi su ponudu naslovili na 750.000 evra, što...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.