Zvezda će plaćati Milojevića i naredne sezone

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 17:01

Zvezda će plaćati Milojevića i naredne sezone

Fudbalski klub Crvena zvezda i Miloš Milojević postigli su dogovor pre objavljivanja vesti o prevremenom raskidu saradnje.

Prema saznanjima "Mozzart Sporta", još uvek šef struke crveno-belih će i dalje dobijati platu i naredne sezone kada ne bude u Ljutice Bogdana.

Makar deo nje, jer je navodno postignut sporazum da mu bude isplaćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 40 odsto što je oko 150.000 evra.

Kako dodaje pomenuti portal, za njegove usluge je zainteresovan Grashoper, ali još uvek nije poznato da li je Milojeviću put u Švajcarsku u planu.

Milojević je letos zamenio Dejana Stankovića i na putu je da osvoji duplu krunu bez izgubljene utakmice u ligaškom delu.

Na njegovom mestu ćemo od naredne sezone gledati izraelskog stručnjaka Baraka Bahara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA PLAĆA MILOJEVIĆA I SLEDEĆE SEZONE: Strateg „crveno-belih“ dobija 40 % od obećanog ugovora!

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2023

Milojević je došao do dogovora sa čelnicima kluba iz „Ljutice Bogdana“ Kako javlja „Mozzart sport„, Crvena zvezda će morati da plaća Miloša Milojevića i naredne sezone. U pitanju je dogovor koji su postigle obe strane a prema kojem će strateg „crveno-belih“ dobiti 40% od obećanog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.