Zvezda će i sledeće godine biti puna stranaca, na meti još jedan sjajan napadač!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 18:36

Zvezda će i sledeće godine biti puna stranaca, na meti još jedan sjajan napadač!

Ko će sve od stranaca igrati u Zvezdi sledeće sezone?

Crvena zvezda će i sledeće sezone imati oslonac na strane fudbalere, kao što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko godina, što se ispostavilo kao sasvim dobro rešenje.

Iz sadašnjeg tima skoro sigurno sledeće sezone u ekipi Dejana Stankovića možemo očekivati Sanogoa, Bena i Tomanea koji bi mogao da predvodi napad aktuelnog šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Očekuje se odlazak Boaćija i Pavkova, pa je potrebno to nadomestiti. Kao potencijalni napadač Crvene zvezde pominjao se napadač Familikaa Anderson Silva, ali je on možda i preveliki zalogaj i Zvezda želi da ima rezervne opcije.

"Mondo" danas prenosi da je uprava Crvene zvezde zainteresovana i za još jednog portugalskog fudbalera, Andrea Luisa (26).

Ovaj fudbaler nastupa za Šavez u drugoj ligi Portugala, klasična je "devetka" i najjači adut mu je igra glavom.

Možemo ga čak očekivati u paru sa Tomaneom, njegovim zemljakom, sledeće sezone, imajući u vidu da Stanković želi da igra sa dvojicom napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.