Zvezda će Evroligu igrati u Pioniru

Izvor: Prva.rs, 22.Maj.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda će Evroligu igrati u Pioniru

Naime, menadžment Kombank arene na adresu kluba dostavio je termine nekoliko događaja koji se poklapaju sa kalendarom Evrolige, pa će Crvena zvezda biti prinuđena da posegne za drugim rešenjem i dvoranu Pionir izabere kao domaći teren.
Već početkom novembra Kombank arena počeće pripreme za održavanje godišnje Skupštine OEBS-a, a potom će se ređati >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Evropsko prvenstvo u vaterpolu i šampionat Evrope u futsalu što ne bi ostavilo prostora ni za jedan slobodan termin sve do 20. februara 2016. godine.
- Prethodnih sezona pokazali smo da kao klub imamo kapacitet da iz utakmice u utakmicu punimo Kombank arenu. Zato i ne čudi što smo prošle sezone imali ubedljivo najveću posetu od svih klubova učesnika Evrolige i na to smo veoma ponosni – počinje priču direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović:
- Kombank arena će u jeku sledeće evroligaške sezone biti zauzeta praktično četiri meseca . Nisu tu u pitanju samo događaji već i opsežne pripreme koje se u dvorani moraju obaviti u te svrhe, a tu se pre svega misli na montažu i demontažu celokupne opreme. Postoji mogućnost da par utakmica budemo domaćini u Kombank areni, ali to će u velikoj meri zavisti i od rasporeda koji Evroliga bude odredila i koji će biti poznat nakon sastanka koji se tradicionalno održava u Berseloni u prvoj polovini jula – kratko je zastao Ristović i potom dodao:
- To će u velikoj meri negativno uticati na klupske finansije, jer smo od prodaje ulaznica za mečeve u Areni prihodovali značajna sredstva pa ćemo morati da pronađemo neki model da to nadomestimo. Nećemo u potpunosti odustati od Kombank arene, prijavićemo je kao rezervnu dvoranu, ali veliko je pitanje da li ćemo i koliko mečeva tamo moći da odigramo  – zaključio je Ristović.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Vaterpolo

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.