Zvezda bolja od Dinama

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bolja od Dinama

Crvena zvezda – Dinamo Azotara 3:0 (25:21, 25:13, 25:14)
Dvorana: SC „Šumice”. Gledalaca: 100. Sudije: Aleksandra Balandžić i Goran Gradinski (oboje Beograd). Trajanje meča: 69 minuta. Rezultat u seriji: 1:0.
CRVENA ZVEZDA: Budrović 2, Rakić 10, Popović 7, Radulović 2, Pušić (libero), Medarević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Bjelica 21, Kubura, Kecman 7, Valčić (libero), Lukić, Stevanović 8. Trener: Ratko Pavličević.
DINAMO AZOTARA: Dabić 2, Petrov (libero), Cvijović, Sekulić 2, Bezarević 9, Božić 1, Kokanović 6, Možgon (libero), Sredić 5, Bošković 9, Vladisavljev. Trener: Aleksandar Vladisavljev.

Crvena zvezda je slavila u prvom meču četvrtfinala plej-ofa protiv Dinamo Azotare, pa će već u subotu u Pančevu imati priliku da se plasiraju u polufinale. Pančevke, koje su inače nanele jedan od dva poraza u sezoni crveno-belima, bile su dostojan rival samo u prvom setu.
I tada su propustile priliku da meč učine daleko zanimljivijim! Dugo je trajala rezultatska klackalica, Dinamo je vodio na prvom obaveznom predahu (8:6), a Crvena zvezda na drugom (16:12). Ipak, usledio je još jedan preokret, pa su Pančevke u završnici imale dva poena viška (21:19).
Nisu uspele da ih sačuvaju. Naprotiv, poslednjih šest poena u ovom periodu je osvojila ekipa Ratka Pavličevića, koja je dobila uvodni, ispostavilo se i prelomni set – 25:21.
U nastavku susreta crveno-belima je bilo daleko lakše. U drugom i trećem setu Zvezda je stizala do prednosti, koju je potom samo uvećavala za konačan trijumf. Najbolji akter meča bila je reprezentativni korektor Ana Bjelica, koja je nanizala 21 poen!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

VŠL: Zvezda ubedljiva protiv Dinama

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2012

Ženski odbojkaški klub Crvena zvezda stigao je do prve pobede u četvrtfinalu plej-of serije šampionata Srbije. Izabranice Ratka Pavličevića savladale su u "Šumicama" ekipu Dinama iz Pančeva, rezultatom 3:0 (25:21, 25:13, 25:14).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.