Zvezda blizu nove četvorke

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 14:34

Zvezda blizu nove "četvorke"

Američki košarkaš Trej Tompkins blizu je dolaska u Crvenu zvezdu.

Dve strane našle su se u Beogradu u subotu, prenosi "Meridian Sport", te dodaje da nije sporan kvalitet ovog krilnog centra.

Tompkins je duži vremenski period bio odsutan zbog povrede, ali su pregledi pokazali da je spreman za napore i izazove.

Trej je voljan da zaigra za crveno-bele, koji će mu najpre ponuditi kratkoročni ugovor, koji će biti pdoružen automatski, ako se "kockice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poklope".

U svakom slučaju, rasplet ćemo dobiti do 9. februara do kada Zvezda mora da ga registruje ukoliko planira da na njega računa u Evroligi u ostatku sezone.

Reč je o osvajaču tog takmičenja iz 2018. godine (i to na Fajnal-foru igranom baš u srpskoj prestonici), kada je trofej podigao u dresu madridskog Reala sa kojim je osvojio i četiri titule u ACB ligi, tri španska Kupa kralja i tri Superkupa.

U NBA ligi je igrao za LA Kliperse, nakon što je 2011. godine draftovan kao 37. pik sa univerziteta Džodždija. U Kaliforniji se zadržao dve godine i odigrao 24 utakmice.

Na starom kontinentu je igrao još i za Nižnji i Zenit, koji je i napustio letos i od tada je slobodan agent.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.